tiistai 28. helmikuuta 2017

Ensimmäinen

Miten tää kuuluu aloittaa?
Ennen tää oli paljon helpompaa, kun kirjotin vaan pinnallisia arjen kuulumisia. "Tänään söin tätä, ostin tämän ja kävin täällä." Tällä kertaa haluun tehä tän eri tavalla.
Mietin pitkään et mikä olis mulle sopiva tapa purkaa ajatuksia, miten saisin ehkä selvyyttä mun pään sisälle.
Haluun vaan kirjottaa asioista mun omasta näkökulmasta. Kerrankin aidosti, puhtaalta pöydältä. Ilman minkäänlaisia ennakkoluuloja. Niitä mä saan kohdata jatkuvasti.
Miten mun pitäis käyttäytyä sosiaalisessa mediassa, miten mun pitäis elää vammaisena ihmisenä. Multa odotetaan paljon. Kun mä epäonnistun, muiden asettamat tavotteet saa mut tuntemaan itseni vielä enemmän epäonnistuneeksi.
Mun pitäis olla positiivinen roolimalli; henkilö ketä ei kiinnosta kritiikki tai ennakkoluulot. Juorut ja loukkaavat kommentit. Niin kauan kun mua koskevat kommentit on ansaittuja tai perusteltuja, mua ei haittaakaan. Mut ihmisillä on tapa osua pahimpiin kohtiin, just niihin asioihin joista oot ite jo valmiiksi epävarma tai kriittinen.
Mun elämä on ollut tähän asti värikäs vuoristorata, ja yllätyn joka kerta kohtalon oikuista mitä elämä mun eteen kerta toisensa kertaan heittää.
Tällä hetkellä mulla kuitenkin on kaikki hyvin. Mun elämä on hyvää. Ei ehkä stressitöntä, rauhallista tai selkeetä.
Niin kauan kun on enkeleitä matkassa, mul on kaikki hyvin.

Tästä on hyvä jatkaa.

xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti