perjantai 12. toukokuuta 2017

Kevättä ilmassa

Paljon on ehtiny tapahtumaan siitä kun viimeksi tänne kirjotin.
Tässä on ehditty käydä laivalla, juhlia vappua ja kaikenlaista arjen juhlaa.

Käytiin tyttöporukalla vuorokauden mittaisella risteilyllä Virossa, joka sattui samalle päivälle kuin Tapparan Suomen mestaruus kulta. Aivan upeeta! Sitähän sitten juhlittiin ja railakkaasti! Oli siis kaikin puolin huippu reissu. Nähtiin Hennan kanssa ihan paikan päällä Hakametsän hallissa vielä muutama peli ennen finaalia, siellä on aina niin upea tunnelma ettei sitä voi sanoin kuvailla.
Vappua vietin kavereiden kanssa vähän joka paikassa. Oli mun ensimmäinen "lakkivappu", mutta lopulta päädyin pitämään merkonomin lakkiani päässä vaan kotosalla.


Kevään säävaihteluiden hämmennystä on selvästi ilmassa. Joka aamu jännityksellä herää kun saa taas arvuutella, riittääkö tänään ulkona huppari, vai tarviiko sen lisäksi toppatakin ja kaulahuivin lämmittämään. No, ehkä se tästä kesäkuun lähentyessä helpottaa.
Mulla on kesälomaan vielä aikaa, pääsen lomailemaan vasta kesäkuun vikalla viikolla. Siitä eteenpäin kolme viikkoa on ihan auki, vailla suunnitelmia ja määränpäätä. Aion viettää paljon aikaa ulkona, kavereiden kanssa ja autolla ajellen. Nyt kun iskän kesävempeleet on kaivettu esiin autotallista talvipölyjen alta, mullekin liikenee yksi auto käyttöön.
Ajoin automaattikortin viime kesänä, enkä oo syksyn jälkeen pahemmin ajellut. Kiva päästä taas tien päälle kun säät lämpenee eikä tarvii enää turvautua taksiin joka matkalla.Ehdin tossa korkata jo terassikaudenkin pariin otteeseen, se on ehdottomasti parasta keväässä. Siitä tietää että ollaan jo lähellä! Eilen kävin vihdoin kampaajalla kesyttämässä tän mun kamalan tukkaläjän, saatiinkin hyvää jälkeä aikaseksi leikkaamalla reippaasti latvoista pois ja laittamalla uutta väriä päähän. Freeeesssshhhh.


Tänään en aio tehdä mitään erityistä, vaikka mua koitettiinkin houkutella Helsingin yöhön. Jään vaan kotiin jotta saan nukuttua vähän univelkoja pois. Arki puristaa aika hyvin viimesetkin mehut tästä arjen raatajasta. Huomenna pääsen taas aikasin aamulla matkaan kohti Tamperetta, ravintola Poroa. Mulla riittää siellä kisaemäntänä hommia, kun Suomi kohtaa Norjan. Saan tälläkertaa ottaa tytöt mukaan, joten otetaan reissusta kaikki ilo irti ja lähetään pelin jälkeen kattomaan mikä meno on Tampereen lauantaiyössä.
Sunnuntaina sitten onkin taas kevään merkeistä paras; äitienpäivä. Vien äidin syömään kunhan reissukoomasta heräilen, ja nähdään luultavasti sukulaisia samalla reissulla. Ihanaa!

Oikein lystikästä viikonloppua teille kaikille!

xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti