torstai 3. elokuuta 2017

Joka paikkaan pitäisi ehtiä

Heipparallaa ja hellät tunteet!
Onhan tääkin päivittäminen unohtunut aika lahjakkaasti. Noh, onneks blogin hyvä puoli on se että tänne voi kirjottaa just sillon kun siltä tuntuu. Ei oo tapahtunut mitään erityistä, maailmaa järisyttävää; mun kesäloma loppui jo lähemmäs kaks viikkoa sitten. Joten oon vaan totutellut hitaasti mutta varmasti arkeen. Palannut töihin, fysioterapiaan ja sen semmoista.Viikonloppu meni kivasti, torstaina oltiin tyttöjen kanssa Hernesaaren rannassa kattomassa Antti Tuiskua. On se aina vaan nin loistava. En varmaan koskaan kyllästy sen keikkoihin! Sieltä mentiin jatkoille Helsingin yöhön. Ai että mikä ilta. Ja mikä parasta: me kaikki ollaan vielä ehjänä!
Lauantaina menin taas Helsinkiin, tällä kertaa Henkan luo yökyläilemään, ja sunnuntaina saatiin hienot kuvat otettua ihanan Miriamin avustuksella! Niitä lisää myöhemmin.
Tänään alkaa Porvoossa kolmepäiväiset PopFestit, jotka oli viime vuonna ihan älytön menestys. Tai ainakin mun osalta, koska mulla oli niin hauskaa. Lähetään samalla parivaljakolla kuin viimevuonna, eli minä ja Henu. Mennäämennää!!Oon nyt muutaman yön majaillut mun porukoiden luona, koska mun kotona tehään isoa putkiremppaa. Piti valmistua maanantain aikana, mutta kun tiistaina menin tyytyväisenä kotiin, mitä siellä oli vastassa? Mun keittiön tiskikaappi revittynä seinästä ja lavuaari kyljellään lattialla. Voi luoja. Kuulemma ensi viikon aikana pitäis valmistua. Palasin siis takasin porukoille. No eipä siinä, siellä saa ainakin ruokaa :-D
Ainiin ja oon hankkinu vihdoin kisun!! Se on aivan ihana, ja sen nimi on Nelli :-) Sooo much love! Harmittaa vaan kun se joutuu nyt olemaan yksin, seuranaan vaan remppamiehet. Onneks Nelli ei oo pentu, ja on tosi reipas kisu. Tekis mieli vaan hakea se mukaan, mutta vanhemmilla on koira, ja äiti on allerginen… Toivottavasti pääsen pian sen luokse kotiin!
Mulla meni vihdoin hermo mun puhelimen sumeeseen kameraan, joten repäsin ja ostin iPhone 7 Plussan! Oon tykänny ihan älyttömästi, eikä se oo yhtään liian iso kädessä kun siihen tottuu. Jos yhtään harkitset, niin suosittelen lämpimästi.


Kohtapa alkaa viikonloppu, ja mä tässä PopFest humussa koitan vaan epätoivoisesti saada selvää mikä päivä on milloinkin. Toivottavasti sun kesä on mennyt hyvin, ja paluu arkeen ollut pehmeä.
Jos yhtään arkiahdistusta helpottaa: kohta on joulu! <3

xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti