maanantai 20. marraskuuta 2017

Pyöreitä vuosia

Heissan!
Paljon on taas ehtinyt tapahtua siitä kun viimeksi kirjottelin!

Toissaviikonloppuna juhlittiin mun ja Hennan yhteisiä synttäreitä kivalla porukalla, ja viime viikonloppuna mun synttäreitä sukulaisten kesken.

Sain maailman parhaat lahjat, kun uusi macbook air helpottaa työntekoa (netflixin katselua) ja uusi kissavauva tuli kotiin! Uuden tulokkaan nimi on Simo, jonka nimesin isoäidin kissan mukaan. Simo oli isoäidille tosi rakas, ja ajatus uudesta Simpasta oli mun mielestä jotenkin ihana. <3

Muuttoon on enää 11 päivää, ja toisin kuin viimepostauksessa kerroin, en joudu muuttamaan väliajaksi vanhempien luo, koska uusi kämppä vapautuu juuri samaan aikaan kuin nykyinen. Eli pääsen muuttamaan suoraan uuteen kotiin! Aloitin pakkaamisen ajoissa, mutta sitten se taas vähän jäi...on vaan niin vaikeaa pakata kaikkea laatikoihin kun koittaa samalla miettiä mitä kaikkea vielä tarvii! Ettei sitten käy niin, että joutuu tonkimaan laatikoita kun ne on jo suljettu. Tää on kuitenkin eka kerta kun muutan näin "yksin asujana!"

Mutta tosiaan, monta kakkua myöhemmin, crazy catlady leveliä kasvattaneena, onnellisena ja kiitollisena lapsukaisena; jatketaan!

xxx

1 kommentti:

  1. Moi!

    En oo koskaan kirjottanut kenellekään kommenttia blogiin tai youtubeen, mut nyt tuli ihan pakottava tarve kirkottaa sulle. :) Eksyin tänään illalla (kirjotan tätä kommenttia yhdeltä yöllä!) sun youtubekanavalle ja katoin kaikki sun videot putkeen.. :D Oot aivan mielettömän vahva ja inspiroiva ihminen, arvostan suuresti sunlaisia persoonia. Toivon että sun kaikki haaveet ja tavoitteet tulee toteutuu tulevaisuudessa, sillä sä oot ne ansainnut!

    VastaaPoista