maanantai 30. lokakuuta 2017

Paremmin tietävät kertoi, jossei se tapa niin se vahvistaa

Moikka!
Hiljainen työpäivä antaa aikaa kirjoitella :-)

Oon tässä syksyn mittaan alotellut toista työtä mun päivätyön ohelle, onpa kiva huomata että omaa osaamista voi hyödyntää näin hyvin ja vielä saada omasta työstä niin hyvää palautetta! Mikään ei inspiroi yrittämään yhtä paljon kuin hyvä palaute ja kehut. Aah! Otin kontolleni nyt kaksien kotisivujen lisäksi toisen työpaikkani Instagram tilin, joten somepäivitys sisältyy nyt myös mun myynti ja markkinointi -titteliin. Vastuu ja luotto tuntuu tosi hyvältä.

Tän vuoden puolella työn alla on tän kaiken tohinan ja aherruksen ohella hieno videoprojekti, josta kertoilen myöhemmin. Mua pyydettiin mukaan, kun projektin ohjaajan silmiin oli osunut mun YouTubevideot, ja niiden sisältö miellytti. Siitä taas huomaa, että aina kannattaa tuoda itseään ja ajatuksiaan ilmi, koska rehellisyyttä ja omaperäisyyttä arvostetaan. Siitä siis nyt viikon sisään kaksi palaveria, ja marraskuun puolella päästään kuvaamaan. Yay life!

    Ehdin tossa jossain välissä käväsemään viikon verran Espanjassa, ja siellä oli niiin upeeta. Kaikki Fuengirolassa oli niin esteetöntä, ja helppo liikkuminen kannusti käymään vähän jokapaikassa. Pötköttelin rannalla, shoppailin, söin hyvää ruokaa, lauloin karaokea (heh) sekä ehdin käymään jopa treffeillä kivan miekkosen kanssa! Pakko mennä ehdottomasti joskus uudestaan, kunhan Thaimaan lomasta on toivuttu ja pankkitilin saldot näyttää vihreää valoa.
    Kirjoitin matkasta pienen matkakertomuksen, joka julkaistaan Neuropointin nettisivuilla, facessa sekä Porvoon paikallislehdessä. Yay life - again!
Elämäjipii -lista kasvaa, kun mun muutto uuteen kotiin otti vihdoin tuulta siipiensä alle. Mun nykyinen vuokrasopimus on voimassa marraskuun loppuun, jonka jälkeen muutan takaisin kotiin vanhempieni katon alle, kunnes uusi asuntoni on muuttovalmis. Yhteiseloa tulee täyteen vain viikko, kunnes porukat lähtee kahdeksi kuukaudeksi Thaimaahan. Käväsen siellä tammikuussa sen kahden viikon ajan, ja tuun sitten jälleen kotiin pakkaamaan.
Onhan se kaikin tavoin fiksumpaa, ettei kämppä seiso kuukausitolkulla tyhjillään, samalla kun mä maksan törkyvuokraa kämpästä jossa en edes viihdy enää. Mutta mutta, mun uusi koti on niin kaunis paikka - en jaksa enää odottaa että pääsen sinne.
Voi että kuulkaas ystävät, kun nyt tuntuu siltä että kaikki asiat vaan järjestyy hienosti. Kohta on jo mun synttäritkin. Siitä tietää että vuosi on ollut hieno, kun edes synttärit ei mun mittakaavassa oo vuoden kohokohta! (my bdays are way too extra. every year.)

Pusuja ja onnenpotkuja uuteen viikkoon!

xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti