tiistai 26. syyskuuta 2017

Syksyinspistä

Moikka taas!
Oon pikkuhiljaa innostunut taas kuvaamaan YouTuben puolelle videoita, nyt kun arki alkaa jo sujua ja oon saanut vähän selvyyttä ajatuksiin ja ajankäyttöön.
Uusimpina löytyy Mitä mulle kuuluu -video jossa tarinoin vähän siitä mitä oon puuhaillut nyt kesän aikana ja sen jälkeen, sekä viime viikolla ladattu Storytime joka käsittelee mun selkäleikkauksia ja kesää jonka vietin sairaalassa. Sen löydät tosta alhaalta.
 
Arki sujuu hyvin smoothisti, mutta enää alle kaksi viikkoa niin pääsen vähän lomailemaan, kun viikon verran saadaan äidin kanssa löhöillä Espanjan auringon alla! Ja mikä tärkeintä: päivälaskuri tikittää kun huomenna on tasan 100 päivää Thaimaan reissuun.
Can't waaaaaait mutta niin kuin sanotaan: odottavan aika on todella pitkä!
 
Viikonlopun vietin Jennan kanssa, joka Turusta hurautti bussilla mun luo. En voi uskoa että nähtiin viimeksi Juhannuksena! Oli ihana nähdä. Nopeestihan pari päivää siinä meni, mutta onneks nähdään pian uudestaan. Eikä tällä kertaa kolmen kuukauden päästä.
 
Oon tällä hetkellä töissä, kahvitauolla kun Iltalehti oli selattu loppuun niin ajattelin nopeesti kirjotella tänne. Äiti ja iskä on viikon verran Kreikassa, joten mä täällä "pidän puljua pystyssä"
-ihan kuin mikään kriittinen olisi muka musta kiinni :-D
 
Kuten aiemminkin; videoehdotuksia saa ja pitää heittää mulle jotta pysyn nyt tässä saavutetussa rutiinissa!
Jos ei nimellisenä, niin vaikka täällä!
 
Leppoisaa viikon jatkoa! :-)

xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti