keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Enemmän positiivisia viboja

Ootteko koskaan miettiny miten paljon teidän asenne ja mieliala vaikuttaa teitä ympäröiviin ihmisiin?
Tossa yks päivä puhuttiin kaverin kanssa miten monet ihmiset käyttää turhaa energiaa negatiiviseen marinaan. Jos sulla on huono päivä niin se tarttuu helposti muihin, sen takii kannattaa välttää turhaa valittamista. Kaverini kiteytti tän asian hyvin:
"Jos et voi korjata asiaa, älä valita siitä. Jos taas voit korjata asian, älä valita siitä."
Tottakai saa olla huonoja päiviä, en mä sitä sano. Mullakin on huonoja päiviä, aika usein vielä. Mut asenne ratkasee.

Mun tuttavapiirissä on tällasia ihmisiä, jotka marisee joka ikisestä asiasta. Jos pitää siivota, ei huvita. Jos pitää pestä pyykkiä, ei tahdo. Jos pitää lähteä töihin, ei halua.
No kuka haluaa?? Ei sun marina silti saa näitä asioita tapahtumaan, eikä myöskään estä niitä välttämättömiä tapahtumasta. Negatiivinen asenne joka ikiseen arjen asiaan imee energiaa sun läheisiltä, ja kaikilta niiltä jotka sun ruikutusta kuuntelee.

Jos pienetkin askareet tuntuu ylivoimaisen vaikeilta, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Mutta jos sä valitat vaan että saisit huomiota ja sympatiaa, lopeta.
Jos sua vaivaa asia jonka pystyt muuttamaan, muuta se. Jos et pysty, anna sen olla.

Aloita jokanen aamu musiikilla; on yllättävän vaikeeta nousta väärällä jalalla kun laulat mukana Reino Nordinia tai Antti Tuiskun ekaa levyä. Jos pimeessä herääminen on sulle vaikeeta, jätä verhot illalla auki. Palkitse itteäs; jos sulla on pitkä päivä töissä, ota mukaan lounaan jälkeen syötäväks suklaapatukka. Jos siivoominen tuntuu raskaalta, et siivoo tarpeeks usein. Ei se oo kumma ettei tiskaaminen oo kivaa jos sun tiskivuori ylettää tiskikaapin reunaan asti.

Nää on niin pieniä asioita, mut nää kaikki auttaa mua.Piristykää ihanaiset kohti kevättä, tänää on ihana sää  kun aurinko paistaa!
Mä aattelin viettää vapaailtani tekemällä ruokaa ja lakkaamalla kynnet. Ah, ei oo kiirettä.

Perjantaina meen porukoille yöksi, ja vien äidin lauantaina lentokentälle. Se lähtee Thaimaan lämpöön lomailemaan parhaan kaverinsa kanssa. Adulthood goals, right?
Iskä otti ja lähti Jenkkeihin poikien kanssa kattomaan lätkää. ...Riiiight??
Tää siis tarkottaa mun kohdalta sitä että ite saan lomailla kavereiden kanssa porukoiden lukaalin lämmössä. Viiniä ja Netflix, mitä muuta sitä viikonlopulta voi toivoa?

xxx

2 kommenttia: