keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Meidän päivä

En tiiä tykkäänkö olla enemmän seurassa vai yksin.
Tää vaan tuli mieleen, kun tulin tänään jo kolmatta kertaa tällä viikolla töistä yksin kotiin. Toisaalta parasta on istuu kavereiden kanssa, juoda kahvia tai viiniä (viikonpäivästä riippuen), ja jutella kaikesta. Mut toisaalta oon niin seurallinen ihminen että yksin vietetyt illat saa mut vajoomaan johonkin sosiaaliseen siperiaan. Yksin on ihanaa kun saa vaan maata, kattoa Netflixiä ja vaikka herkutella, ilman että joku kommentoi sun lempisarjan päälle tai syö sun sipsit.
Arki-iltoina oon niin epäsosiaalinen että oon mieluusti yksin ja meen aikasin nukkumaan.

Hyh arki, onneks ollaan jo voiton puolella. Tää viikko on madellu ihan törkeen hidasta vauhtia. Varmaan osittain siitä johtuen etten oo käyny ulkona enkä nähny kavereita.
Eilen olin tosin salilla, tekee kyl hyvää saada sekin rytmi taas käyntiin. Tänään kävin aamulla aikasin uimassa, jonka jälkeen menin töihin. Perus arkihommia siis.

Naistenpäivän kunniaksi sain töissä nätin kimpun kukkia. Kun kerran poikaystävä asuu toisella paikkakunnalla, otin kimpun kyllä ilomielin vastaan!

Viikonloppua varten aattelin käydä Alkosta ostamassa pari pulloa punkkua ja tehä sangriaa. Koska miks ei? En ees tykkää punaviinistä, mut sangria on ihan parasta. Ah.
En tiiä miten tää edes liittyi aiheeseen millä alotin? Ajatus harhailee!

Mutta oikein ihanaa Naistenpäivää kaikille teille ihanille naisille!
Vaikkakin joka päivä pitäisikin olla meidän päivä.
 Pusuja ja kivaa loppuviikkoa!
xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti